25 aprilie 2018 - Noul Contract Colectiv de Munca a fost inregistrat sub nr. 8/989/9485 la Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov. Click aici pentru detalii.

Arrow up
Arrow down
StartServiciiIntretinere/reparatii cale ferata

Cine e online?

Avem un vizitator și nici un membru online

Intretinere/reparatii cale ferata

intretinere cale ferata intretinere cale ferata

Calea ferată este o cale de comunicație și reprezintă mijlocul de transport terestru, destinat circulației vehiculelor prin rulare pe șine sau cabluri.

Aceasta constă dintr-un ansamblu de construcții și instalații cu ajutorul cărora se asigură circulația materialului rulant (tren, vagoane) în vederea efectuării transporturilor de călători și bunuri materiale. Calea ferată este una din cele mai complexe lucrări inginerești, avându-se în vedere caracterul extrem de variat al construcțiilor și instalațiilor ce o compun pe de o parte, volumul și răspândirea lor pe de altă parte. O cale ferată care leagă două sau mai multe localități împreună este numită uzual, linie (de cale ferată).

Între două localități (stații, gări) o cale ferată poate fi simplă sau dublă, cea din urmă permițând trafic simultan de trenuri în ambele sensuri, fără a necesita „încrucișări” în gări.

Uzura si defectele de suprafata la capul sinei pot  sa fie reparate cu sudura electrica si proceduri de polizare. Schimbatorele de cale si intersectiile pot sa fie mentinute cu tehnicile asemanatoare. Compania noastra are experienta considerabila in sudura de reparatie de infrastructura de cale ferata. Consumabile speciale, procedeuri de sudura si metodele de control de temperatura sunt selectate sa egaleze cerintele de sudura  si de calitate a sinei.

Acest serviciu este oferit in special la schimbatoarele urbane si serviciile de tramvai. Sinele montate  pot sa fie sudate pe suprafata ca sa sporeasca rezistenta la uzura lor si sa extinda durata de viata a lor. Reparati de schimbatoare si intersectii in cale evita contracte scumpe de reinnoire si ocuparea liniilor pe o durata lunga de timp

 

Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2013 12:52
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mai multe din această categorie: « Exploatare Sectii RCCF Trans Brasov »