NOU---Negociere acte aditionale la contractele de munca! Click aici pentru detalii.

Arrow up
Arrow down
Start

Cine e online?

Avem 26 vizitatori și nici un membru online

Misiunea

Compania si-a demarat activitatea ca o mica afacere, devenind in timp o societate al carei statut si dezvoltare, o situeaza in topul afacerilor de succes. In anul 2004, societatea RC-CF Trans SRL devine gestionar de infrastructură pe sectii neinteroperabile. .

Sectiile de circulatie sunt deservite de personal de specialitate respectiv: SEF SECTIE, SEF DE STATIE, IMPIEGAT DE MISCARE, PAZNIC DE BARIERA, ACARI, REVIZORI ACE etc., avand aceasi organizare a activitatii de transport feroviar si manevra feroviara, similara "SNCFR".

Politica societatii in domeniul calitatii este cunoscuta si promovata de fiecare angajat, ca un factor activ in promovarea calitatii in sectorul de activitate al fiecaruia. Obiectivul managementului de la cel mai inalt nivel, este de a furniza servicii, profesional si competent, care sa asigure intotdeauna acordul dintre cerintele clientilor si acordurile legale.

Bazata pe resursele, initiativa si capacitatea tuturor angajatilor, RC-CF Trans SRL BRASOV isi propune sa indeplineasca asteptarile fiecarui client referitoare la calitatea serviciilor, valoarea acestora, promptitudine, dezvoltarea pe termen lung, competivitate si succes in afaceri.

Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2013 12:57
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mai multe din această categorie: Colaboratori »