25 aprilie 2018 - Noul Contract Colectiv de Munca a fost inregistrat sub nr. 8/989/9485 la Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov. Click aici pentru detalii.

Arrow up
Arrow down
StartCompanieClientiParteneriMarub - reparatii material rulant

Cine e online?

Avem 17 vizitatori și nici un membru online

Marub - reparatii material rulant

Viziunea

Să ne dezvoltăm continuu într-o manieră profitabilă şi controlată astfel încât să raspundem aşteptărilor pe termen lung a tuturor asociaţilor si partenerilor implicaţi în afacere.

Obiectivele

Să dezvolte un portofoliu de servicii de transporturi de călători şi reparaţii de material rulant de mare valoare care să acopere în întregime necesarul în toate domeniile de interes.

Să reprezinte pentru societatea civila un pol de sprijin al comunităţii locale.

Odată cu preluarea societăţii MARUB de către RC-CF TRANS Braşov, au fost puse bazele unui amplu program de dezvoltare şi diversificare a produselor şi serviciilor, inclusiv reînnoiri şi reabilitari de vehicule feroviare pentru transportul călătorilor. Acest program, aflat în prezent în plină derulare, vizează transformarea MARUB dintr-o societate tradiţională cu caracter local, într-un jucător principal pe piaţa naţională şi regională, orientat spre satisfacerea nevoilor clienţilor.

Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 12:25
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)